Będę się upierał, że 1.4 w o3 z dołu jest bardzo słaby, co nie znaczy, że silnik w ogóle do dupy
kolego myslisz sie- przejechalem juz tym silnikiem 3 tys i twierdze, ze bardzo dobrze zbiera sie juz od 1500 ten silnik. zdecydowanie lepiej reaguje na gaz niz 2.0 TDI BMM i 1.9 TDI AXR - jezdze nimi na codzien.
aldam, to cena z olejem? Bo jeśli nie to za przeproszeniem Ci laskę mogą zrobić a nie łaskę za taką cenę. Tyle się płaci normalnie w ASO na nasze zniżki (Blak, Polmot Gruchacza) za przegląd.
aldam, to cena z olejem? Bo jeśli nie to za przeproszeniem Ci laskę mogą zrobić a nie łaskę za taką cenę. Tyle się płaci normalnie w ASO na nasze zniżki (Blak, Polmot Gruchacza) za przegląd.
Olej i filtr w cenie.
Ja ostatnio płaciłem 400 zł. za przegląd + wymiana płynu hamulcowego (z płynem) do tego po mojej stronie olej i filtry.
Aso to sie nadaje, wogole skoda ma w dupie swoich klientow i coraz bardziej zacheca mnie do zaprzestania mojej przygody z ta marka. Dzisiaj ogladalem kolejny reportaz o tym jak ludzie walcza z Skoda Auto Polska bo odpierdalaja cyrki z samochodami. Gosciu kupil 12 nowych fabii, po roku polamaly sie kluczyki w tym samym miejscu w ten sam sposob roznym osobom. Rzeczoznawca jasno mowi, ze to wina dupnego materialu a Ci wypinaja sie dupa na goscia, ktory rok temu kupil 12 samochodow.. smiech na sali.
Pomijajac dpfy z uszkodzonymi czujnikami, zjebane pompowtryski, pekajace swiatlo stopu, wchodzaca rdza przez uszczelke przy drzwiach i pewnie dlugo dlugo moznaby tak jeszcze wymieniac.
Przewrotnie, ale i mało oryginalnie powiem, że to wina sądownictwa w Polsce.
Jakby istniała szybka i efektywna droga do dochodzenia swych roszczeń, to po kilku takich jw. występach, ASO nie zaryzykowałoby głupich tłumaczeń.
U nas zaciera się granica pomiędzy pieniactwem a słusznym dochodzeniem swych racji przed Sądem. Efekt taki, że Ci co mają rację, nie idą do Sądu bo co im po tym, jak za 3-4 lata wygrają proces ?
I wleja w tym ASO ten zajebisty castrol i ustawia LL na 30tys km ?
Przepluczesz silnik na tym, za 1kkm wymienisz na cos normalnego, pieczatke juz masz, wiec za kolejne 10-15kkm wymienisz znow gdzies tam, a stawisz sie po 30kkm wg zalecenia serwisu, majac za soba jazde na normalnym oleju czyt. wybranym demokratycznie przez siebie
Ta "promocja" jest od konca lipca chyba.
Olej z filtrem to mi za 2 dyszki wymieniają :diabelski_usmiech
Od przeglądów Skody jest i tak ktoś inny :szeroki_usmiech
pieczatke juz masz, wiec za kolejne 10-15kkm wymienisz znow gdzies tam, a stawisz sie po 30kkm wg zalecenia serwisu, majac za soba jazde na normalnym oleju czyt. wybranym demokratycznie przez siebie
i to jest bardzo trafne rozwiązanie, które już wcieliłem w życie :!:
Płacić w ASO co roku za przegląd to jakaś pomyłka :?:
Ale już co dwa lata to już można opcjonalnie rozważyć :idea:
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz